ARKIV makeitreal.webblogg.se -

Kommentar + sjukhus

Darkella:
Men vadå, han spräckte ju dig på toaletten när du var full och hade fest hemma på en vardag.

Mitt svar: nej verkligen inte vad har du hört det ifrån? Och det är väl inte ditt problem så du kan ju sluta lägga dig i och inte bry dig om saker som inte änns är sanna.

Och jag tänkte blogga nu lite när jag ligger på sjukhus. Jag fick kraftiga värkar i magen samt feber så vi (jag och mamma) åkte in till akuten på st Göran och dom klämde och gjorde en massa undersökningar och ett ultra ljud och på det så ville dom att jag skulle stanna kvar för natten för att vara säkra på att det inte är blindtarmsinflamation. Men nu vill dom att jag ska äta och om det går får jag åka hem så nu blir det är dax så jag kan åka hem och utföra dansföreställningen och hoppning på söndag :) så nu ska jag äta :) ❤

Kommentar:

Av Darkella:
Hur känns det att bli pippad av en asiat?

Och jag har ett svar på den här frågan! Jag vet faktiskt inte jag va inte vid medvetandet när det hände så jag har ingen aning.

Men det är bra med kommentarer fortsätt ställ frågor så svarar jag på dom så fort jag kan :) 👍❤

Min och inas videoblogg

Videoblogg om dagen :)

Jag och Ina videoblogg

Bilder från Cornelia i söndags

...

Som ni nog har sätt så har jag gjort typ bara videobloggar och det är för att jag inte orkar skriva för jag skriver typ alltid fel bokstaver mm men jag ska göra lite annorlunda och typ både göra videobloggar samt vanlig bloggning och jag vill så gärna att ni kommenterar (snälla saker helst) om ni undrar något eller har några frågor :)

Videoblogg för dagen

Videoblogg om dagen

Videoblogg med Tin-Tin

👎

Allt är piss just nu. Jag mår jätte dåligt och jag har så dåligt självförtroende så det rinner över. All stress har kommit ifatt mig och jag är så trött jag klarar knappt att gå upp på morgonen och Kag sover mellan 22:00-06:30 varje dag och det är ändå 8.5 timmar och jag är otroligt trött jag klarar inte av pressen med skolan för det är nu man ska vara exemplarisk och få sky höga betyg i allt för att komma in på gymnasiet och jag har varken den orken eller den inlärningsförmågan som dom söker ! Och jag har panik att jag inte kommer in på gymnasiet som jag vill. Mitt liv är inte det bästa just nu, det jag skulle behöva är att sitta på Cornelias rygg och bara rida det är allt jag behöver. Jag har min trygghet hos henne som jag inte har med någon annan. Jag kan slappna av och låta allt sjunka in i hjärnan men det kan tyvärr inte bli så fören på söndag... Ååååååhhh jag önskar att hon va min häst.

23: varför?? + min dag + dansen + Philadelphia Marabou...

Varför? Det kan man fråga sig
Varför är jag konstig
Varför vill ingen kille ha mig?
Varför är jag tjock?
Varför föddes jag i detta årtal?
Varför har jag en speciell klädstil?
Varför tycker jag om att rida och dansa?
Varför sjunger jag dåligt?
Varför har jag jätte lätt att gå upp i vikt?
Varför har jag just mina föräldrar?
Varför finns det våldtäktsmän/våldtäktskvinnor?
Varför finns det pedofiler?
Varför bor vi just på denna värld?
Ungefär sånna här frågor frågar man sig själv hela dagarna och man får nästan 50 % av alla frågor får man Inge svar på för att det inte finns några direkta svar utom dom ändras 24/7 och sånt. Men allt vi kan säga är egentligen Därför! Haha inget riktig svar men det är det bästa man kanske kan få.

Min dag + dansen: Asso onsdag är fan näst värst vi börjar åtta med matte sen slutar jag kl fem med elevensval och då har jag kör. Min lärare är lite speciell kan man säga, hon tycker att allt ska vara bra och om man inte kan tillexempel sjunga så är man dålig rätt allmänt aja jag har ca 8 månader kvar innan jag slutar grundskola. Efter skolan åkte jag på en gång till dansen och jag va där typ 18:10 och så bytte jag om mm. Dansen börjat 18:30 så det va lugnt. Vi hade vanlig balett träning och sen på slutet gick vi igenom dansen till stadshuset den 13 december. Vi provade även kläder, det va några tecknare från kursen bild och form som skulle måla rörelse som då titta på ca 3/4 av lektionen typ och det va Nice. Jag kom hem runt 22 och då åt jag middag.
Philadelphia Marabou: som jag nyss prövade. Den smakar mer choklad än nutella och den här är inte så söt utan mer mustig. Man kan inte äta mycket av den jag åt knappt en hel macka och jag mådde illa så en pytte liten klick typ en gång i veckan vore perfa. Feb får 4/10 av mig.

22: i skuggan av?!?!???? + just nu

Ja jag brukar va "in the shadows" av folk och det folket brukar ofta vara dom populära och smala tjejerna. För nästan alla föredrar att prata med en smal snygg tjej än en lite större tjej som Är bara lite söt i vissa vinklar i vissa ljus och vissa tider på dygnet. Tillexempel om man ska gå på stan och så ser jag en skit snygg kille och vi börjar närma oss lite försiktigt och när han märker att vi börjar komma närmre och närmre då brukar inte den snygga killen som det handlar om le åt mig utan den smalaste tjejen i gruppen(hur då gruppen ser ut för tillfället) och det är sjukt frustrerande men if life you lemons you do lemonade ! So det finns egentligen inget att göra förutom att vänta för om killen/tjejen du är intresserad av inte tycker om dig för konstiga anledningar så he's lost!!! För du är otrolig.

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan och idag är det skola från 08:00-17:00 och sen direkt till dansen som börjar 18:30-20:00 sen hem och ta bussen 21:10 så det blir sen kväll :)

21: filmer/serier + dansen + min dag

Jag ser på en massa serier som:
The vampire diaries
Pretty little liars
Awkward
Teen wolf
90210
Suburgatory
Grey's antomy
Gossip girl
Once upon a time
True blood
New girl
Two and a half men
Glee
Smash
Girls
The nig Bang Theory
Friends
Snooki and jwoww
2 Broke girls
Jersey shore
Revenge
Nashville
Heart of dixie
Det är typ dom och sen tittar jag på andra emellanåt men det är dom här serierna som jag har fokus på. Mina favorit filmer är:
Sydney White
Cyberbully
LOL
She's the man
Alla Barbie filmer.
Men nu vet ni lite vad jag har för smak på tv serier och filmer.

Dansen: idag va vi självständiga på hela lektionen för Johanna skulle ha utvecklingssamtal med 5 st så det tog sin lilla tid. Medans det hända gjorde resten av oss valfri uppvärmning sen samarbetade vi med varandra och träna koreografi ca 3/4 av lektionen !

Min dag : det har inte varit så speciell typ skola och piss. Men efter skolan så hade jag och mina kompisar en livlig diskussion om ifall det är okej eller inte att vara tillsammans med äldre killar. Först så typ missförstod vi varandra me. Sen efter typ 30-40 min så förklarade vi för varandra våra åsikter i detalj och då kom det fram att vi hade samma åsikt men när vi argumenterade så beskrev vi på två olika sätt. Men det va typ allt...

20: MAT!!!!! Och annat blääääää

Ja jag älskar mat det är det bästa som finns (särskilt pasta) och det har gjort mig till den jag är idag samt godis och bullar mm. Varför är mat gott egentligen?? Asso all nyttig mat smakar ofta bajs och allt det onyttiga, fettiga är så jävla gott och allt friterat är som Guda mat! Friterat med pommes eller pasta med chockad glass till efterrätt är drömm maten men om man ser ut som jag blir det sallad som gäller. Och det är så fruktansvärt Irritetande när man ser tjejer som är pinnsmala och kan äta vad dom vill utan att gå upp ett skit i vikt, när man själv typ äter en halv bulle och går upp typ 2 kg och sen är det skit svårt att gå ner. Jag dansar 3 ggr i veckan 1 och en halv timmes pass varje gång samt rider en timme i veckan och går inte ner ett piss samt inte äter sötsaker!! Och självklart så går alla killar till den smalaste tjejen. Men det får man acceptera med livet, det är inte perfekt. Men nu kommer vi in på lite andra grejer för just nu har vi extra engelska och vi har världens konstigaste lärare och så, han typ bryr sig inte att vi håller på med så det är ju försig men iallafall ni får ha en bra dag och så hörs vi senare. ❤

19: känslosam?!?!?! + min dag + en överraskning som suger ;)

Jag har hört från alla hur känslosam jag e bara för att jag tar åt mig när folk skämtar om saker t.ex min vikt eller rasism eller något homofobiskt. När hi skulle ha debatt i skolan för typ 3 veckor sen, vi va bara tjejer i den gruppen och ämnet va: nöjd som man e? Och när vi använde ord som tillexempel mörkhyad eller mulatt så skrek typ nästan alla killar RASIST!!! Och det va otroligt onödigt för när man hör sånt så tar man åt sig även fast dom typ "driver" för ( enligt min åsikt) jag är inte rasist! Och jag vill inte bli anklagad för något jag inte är. När någon skämtar om hur man ser ut eller hur man klär sig såklart tar man in det vissa mer än andra men alla gör det. Om någon skulle lägga fram en kommentar typ: ska du verkligen äta det? Eller varför har du dom kläderna ska du på halloween? Och då far tankarna i huvudet , varför sa dom så? Är det något fel på mig? Jag har väl inte gjort dom något.! Så alla där ute som lägger spydiga/onödiga kommentarer sluta med det för det är inte roligt att höra även fast ni säger det som ett driv.

Min dag: jag vakna typ vid 6 av väckarklockan och då snoozade jag till halv 7 sköööönt!!! Och sen gick jag upp sminka mig klädde på mig och fixa håret , åt en macka och kläde på mig ytterkläderna. Dagens outfit blev:
Ett par vinröda jeans
Ett svart linne
Och en Svea Hoodie.
Det va en rätt mysig outfit tycker jag :)
Hatar måndagar! Det är en sån lång dag i skolan samt man är bara allmänt trött. Mitt under samhällskunskapen så fick jag mörbultande huvudvärk men det hjälpte med en tablett. På handledartiden så pratade vi om klass resan och det är nu bestämt att vi ska ha som en klass kväll med en massa lekar samt middag nu på hösten/vintern och sen i maj åker vi på en seglingsresa i två dagar. Efter skolan åkte jag och issa till Ina för att höra hur hon mådde och ge henne information och kulturdagarna på torsdag och fredag. Och hon berättade om Teneriffa mm. Sen åkte jag hem och åt middag (flygande Jacob med bacon och jordnötter på sidan av) muummsss!!! Sen plattade jag min grannes hår och det tog typ en timme och jag fick 120 kr för det. Och nu ligger Jag i sängen och ska sova.

Överraskning!!!!
Jag ska börja göra videobloggar varje fredag wihooooooo!!! Ni kommer se mig förnedra nig själv framför kamera. Och det kommer några mini videos någon gång ibland oxå ;)

Aja här kommer två bilder på mina nya piercingar som jag fick idag av Ina och Isabel

18: ?????? Och min dag

Ja jag hade tydligen skrivit svårigheter på 18 men det har jag redan gått igenom så jag tar nog Vikt istället :)
Vikt: alla tjatar om att man ska väga så lite som möjligt och man ska vara jätte smal och vara puttinuttig men Nej det ska man inte alls det man ska väga det man själv känner sig bekväm med och man ska få se ut som man själv tycker är snyggt och hälsosamt. Visst är det snyggt med att man har smala ben och en plattmage men det behöver inte alltid vara hälsosamt. Jag själv är stor och väger ganska mycket och försöker gå ner i vikt, inte för att bli smal och snygg utan för att jag ska kunna leva ett hälsosamt liv och inte få massa sjukdomar när jag blir äldre. Det är heller inte nyttigt att vara fööööör smal för då har du en risk att inte kunna få barn för att du har för lite underhudsfett och din kropp orkar inte "hålla" i barnet medan det växer. Så jag tycker det är bra att vara lite små knubbig och ha lite fett här och var. Men glöm inte att du ska må bra av dig själv, du ska kunna titta i en spegel (eventuellt naken) och säga Fan va snygg jag e!! Utan att ljuga och du ska kunna känna dig självsäker nog att visa dig i bikini på stranden och inte hålla armarna för magen för den kanske puffar ut lite där. För du är vajer just som du e men du måste iallafall tycka att du är vacker själv. Och till alla som tycker dom är feta och äckliga och vill gå ner i vikt gör det på det säkra sättet och inte det dåliga att tillexempel bara äta grönsaker eller sluta äta helt. Gör det genom att äta mer fullkornsprodukter samt en grov frukost. Om inte det hjälper så sök om hjälp hos en dietist det funkar tro mig. Jag är just nu i kampen mot en frisk framtid så om ni har några frågor så kommentera så svarar jag på dom så fort som möjligt.


Min dag:
Den börja med att jag vakna runt 10 och åt frukost sen åkte jag till stallet,jag fick Cornelia och det gick bra hon va jätte fin i galoppen som hon annars inte orkar jobba i och det va ett plus. Vi tränade ruggningar och det va hon lite fundersam över i början men sen mot slutet gick det bättre men hon har en tendens att gå åt sidan men det är mer saker som vi måste jobba mot.

17: desperat?!?!?!?!? + början av min dag :)

Ja jag kanske är en liten snutta desperat. Jag har inte haft en pojkvän sen hösten i typ 7 an och jag börjar bli otålig. Alla (nästan) har en pojkvän eller killar som tycker om dom ( Asso som "håller" på med dom) och det är alltid jag som blir tredjehandsvalet med mina kompisar så det blir 1 issa, 2 Ina, 3 jag
Men det är inget vi kan göra åt så det blir cepat!!! Men iallafall så kan man nog säga att jag är desperat typ...


Min dag började med att jag vaknade runt 11 och åt frukost sen tittade jag på tv och nu är jag i trapphuset hos pappa och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Vi ska till gammelmormor och fira henne hon fyller 95 idag :)

16: gymnasie + min dag

Jag ska ju söka in till gymnasiet nu i vår och jag har några val;
1 djurgymnasiet i liljeholmen och linjen djursjukvård
2 samma gymnasium fast linjen häst
3 någon estetisk linje
4 typ ett vanligt gumnasium på linjen ekonomi och juridik
5 vanligt gumnasium med linjen socialbeteénde

Det är typ dom men jag har inte så bra betyg så vi får se vad det blir.


Min dag: jag har varit i skolan och haft små inslag av huvudvärk men allt kan lösas med en Ipren. Efter skolan så va jag med Tin-Tin i Vällingby och vi gjorde inget speciellt så det finns inte så mycket att skriva så vi hörs imorgon :)

Kort,konstig videoblogg

14: Skola + historia prov

Ja nu är det skolan som gäller jag går i abrahamsbergsskolan i klass 9c och jag triv sådär vi har inte den bästa dynamiken i klassen vi kan säga att vi inte kommer överens men det ska vi ändra på. Vi har äntligen tagit itu med det här att vi slänger ut onödiga kommentarer till varandra och att vi kanske fnissar och skrattar när någon ska göra en presentation för klassen men igår så hade vi ett slags tjejsnack och ett kullsnack men jag va inte med för jag va ju sjuk men jag har hört en massa och typ nästa eller näst nästa vecka ska vi typ sitta i helklass och prata ut oss och berätta vad vi känner och så. Det är as bra att vi gör det för då kan alla vara ärliga och ta det på allvar. Som skolan då heter så är den i abrahamsberg och den är faktiskt jätte bra så den får en 8/10 på mitt betyg. Jag rekommenderar den här skolan starkt till alla skolsökare där ute ;)


Och just nu sitter jag utanför klass rummet och väntar på issa att hon ska bli klar med provet så vi kan dra. Jag blev klar först av alla och är nu ensam. Det va ganska svårt men det va nog bara för jag här inte pluggat alls jag pallade inte haha men om kg hade pluggat hade det gått jätte bra men det får jag göra till nästa prov.

Dagens outfit är:
Ett par mörkblåa jeans från bikbok och en vanlig lila picé tröja från Ullared :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509cc957ddf2b373ac000044.jpg" class="image">

Hat!! + idag + dansen

Ja nu har vi kommit till punkten hat och det är allt från mat till människor, från färger till kläder här kommer en lista på vissa av mina hat grejer:
• falska människor
• lögnare
• rasister
• homofober
• korv
• rödvinsås
• grön peppar
• spenat
• en häst som heter Cat Dancing
• folk som smaskar
• sånna som är vain
• rosa
• historia
• religion
• spanska
• geografi
• samhällskunskap
• kemi
• fysik
• matte
• svenska
• gammal okända människor
• alkisar
• pedofiler
• mobbare
• moi
• lärare
Mm det här en lista på dom viktigaste grejerna men det finns ca 20-30 mer har grejer som jag har ;)



Min dag har varit dålig. Jag vaknade me huvudvärk och illa mående så jag stanna hemma från skolan och sov till typ 15 sen så åt jag och jag han läsa ut typ 1 och en halv bok. Har fått även ångest attacker samt panik attacker när jag vet att jag måste göra något tillexempel gå till skolan. Jag ska även hjälpa en kompis med sitt plugg för hon går i åttan och Jag har ju nyss gått it nian så jag har alla mina prov och böcker och läxor kvar med facit på så jag ska hjälpa henne.

Dansen: även fast jag är sjuk så åkte jag till dansen för att vara med på några nya steg. Men det blev så Att jag gjorde allt i stället för att sitta och titta. Men men sånt är livet.

Imorgon är det fredag och vi ska ha ett historia prov som är sjukt stort och jag har inte änns börjat plugga oupsi... Tihihihihihi.!!!!

Och jag börjar bli lite otålig för jag vill ha pojkvän helst en typ bad boy med magrutor och piercing i ögonbrynet helst 17-19 år :) geeeee miiiiig!!!!

12: Sackhina + sjuk...

Nu har vi kommit till min nyaste sköthäst Sackhina hon är en av Birgers favoriter och har tävlat en massa med en tjej som heter Natalie. Hon är runt 167 hög och har en stor vit Bläs. Hon är jätte kittlig i jumsken och har väldigt stora öron. Jag fall för henne för att när jag skulle fixa ordning Cornelia för lektion då stod hon i sin box och bara tittade på mig och sen när jag skulle gå började hon gnägga och slutade inte fören jag kom tillbaka fina häst!!! Hon har en väldigt sprallig personlighet och hon tycker om att mysas


Jag är inte i skolan idag för att jag är sjuk...
Jag har jätte ont i huvudet och jag mår illa samt min kropp värker. Jag ska bog ändå palla mig till dansen och försöka iallafall. Jag har legat i sängen hela dan och läst.


Nu får ni några bilder på Sackhina

12: Cornelia + min dag + dansen

Då har vi kommit till punkt 12 på min fina lista som då är Cornelia så jag tänkte berätta lite om henne. Hon är en jätte vacker ponny som står mig nära till hjärtat hon heter egentligen Cornelia 2 och är Efter Buck och mamman är okänd. När hon kom till ridskolan så va hon en jätte kraftig ponny med en massa muskler och va stadig i sig själv. När man red henne va hon mjuk på en gång och man behövde knappt ta i henne för att hon skulle höja ryggen och få i en fin form. Nu efter typ 1-2 år har hon tappat muskler som fan samt blivit jätte ostadig. Nu måste man rida varje sekund för att hon ens ska gå framåt. Hon va även rätt osäker i hoppningen när Hon kom men nu har hon blivit hoppad otroligt mycket så hon är jätte säker nu:) det tycker jag är lite dåligt! Jag gillade henne mest för att hon va osäker i hoppningen för då påminde hon mig om min älskligs ponny som Jag saknar mer än min döda morfar parad som nu är sold. Jag har utvecklats otroligt mycket med den ponnyn och Jag har öppnat mina sinnen och tagit in all positiv\negativ kritik och fortsatt att kötta. Vi är inte där än men snart så ;)



Min dag + dans
Den va sådär issa va sjuk så hon lämna mig ensam men som tur va så hängde jag med Sofia och Susanna och de gänget. Det va roligt och mysigt! Det blev korv till lunch såååå jääääävla äcckklligt!!!!!!! Så det blev sallad, potatismos, frukt och mackor till lunch. Efter skolan åkte jag direkt till dansen och vi gjorde först våran uppvärmning och styrka och stretch sen gjorde vi koreografi och när det va ca en halv timme kvAr på gjorde Clara en reveranse och sen va det utveckligssamtal för Sandra och Carina jag har antagligen med Petra imorgon :) sen kom jag hem runt 21:30 och åt ravioli och nu ligger jag i sängen och ska plugga historia


Nu kommer bilder på mig och Cornelia

Lite bilder från idag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a40daddf2b364ab001744.jpg" class="image">

Darkella + lite viktiga grejer

Det finns en massa saker man kan prata om när man nämner namnet Darkella. Hon är min ögonsten och det finaste jag vet!! Jag förälskade mig i henne bär jag fick rida henne på en söndagslektion. I början av lektionen va hon stretig och ville kämpa emot men den sista kvarten så blev det typ magi. Vi passade tillsammans vi är båda envisa och lite allmänt sura så det va handen i handsken :) i slutet kommer bilder men det som betyder mest är att jag älskar henne över allt annat!!!

Viktigt!!!
Ja all pratar om att mobbning så vet jag ganska mycket jag växte upp med mobbning och det har format mig till den jag är idag :) men ingen borde vara med om det!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a4005ddf2b364cf0015e3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a40079606ee4b2e0fbada.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a4009e087c3252b594ac4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a400be087c324ee5b8072.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a400de087c325466f280b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a400f9606ee4b0945ac8c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a40119606ee4b736dc959.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a4014ddf2b364ab001737.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2012/pic_509a404ce087c324ec540dc9.jpg" class="image">

Drömmar + min dag + kommentar

Jo mina drömmar är att bli en känd sångerska över hela världen och känna mig självsäker. Jag har även en dröm att bli hoppryttare som hopptävlar Helena Lundbäcks hästar eller Rolf-Göran Bengtssons hästar på typ 1.50 och vinna Stockholm horse show och så. Jag vet att det är stor drömmar sånna man knappt kan lägga finger topparna på men det är bara att förutsätta tills man e på en plats där man känner sig trygg och lycklig. Jag är inte på den platsen än så förhoppningsvis så är jag det i framtiden. En liten "dröm" om man kan kalla det de är att få e. Pojkvän som är sjukt snygg och har bara ögon för mig som vet va han håller på med och är lite av en badboy ;)


Min dag va sådär den började med att jag försov mig så jag missa typ en halv timme på hemkunskapen och på English day jag hade faktiskt klätt ut mig så min outfit va:
Ett par svara tights
Ett vitt långt linne
En vit typ skorta eller hur man stavar det
En randig slips med en enkel knut
Och en svart cardigan över
Och som ni säkert titta på så va det ganska roligt på kemin hahahaha vi skulle dra en trasa upp och ner på en typ metall stav, det såg ut som man runkde så självklart missförstår alla det och typ asgarvar hahahaha bästa på dagen :P. Direkt efter skolan så åkte jag hem och typ däcka i soffan och jag hade verkligen ingen ork kvar i kroppen men jag tog mig till dansen iallafall och det va tur för att vi gjorde klart dansen till föreställningen den 1 december och vi provade kläder. Så det va bra att jag tog på mig ansträngningen att palla mig dit. När Jag kom hem blev det middag kött och potatis med brunsås mmmmmmmmm mmmuuummmmssss
Så jävla gott!!!! Och sen satte jag mig framför datorn och chilla, tog en snabb dusch och nu ligger jag i sängen och ska läsa igenom historian til provet på fredag... Och Jag börjar plugga nu wiihooo jag kommer definitivt faila wooop wooop.



Kommentar med svar
Ät 6 mål mat om dagen på regelbundna tider, varav tre ska vara mellanmål (1-2 av dem kan vara endast tex 1 frukt och 1 glas vatten medan 1 av dem bör vara större, tex 1 risifrutti). Huvudmåltiderna bör följa tallriksmodellen och innehålla alla näringsämnen, ät tex gröt och en grov macka till frukost, det håller man sig mätt på längre! :) se till att dricka minst ett glas vatten till alla måltider också! :)

Äter du såhär kommer du i lagom tempo att hamna på din kropps idealvikt. Försök att inte tänka så mycket på siffrorna utan att du ska hitta en nivå där du mår bra i kropp och själ!


Tack du anonyma person! Det säger min dietist oxå men det är väldigt svårt att följa dom reglerna men tack för tipset och jag uppskattar det verkligen :)

Puss och kram

Kemilektion

9: scenskräck

Ja jag har världens scenskräck, Kag kan dansa på scen men inte själv jag kan prata på en scen själv men jag kan inte sjunga på en scen. Jag hatar att vara the center of attention det är därför jag inte kan improvisera på en scen eller framför folk, men jag kan sjunda random framför folk men när det är bestämt och man övar då jääääävlar får jag panik.




Nu har vi lunch rast och det är English day och jag har så klart klätt ut mig :)))) och det blev fish and chips med majonäs och det bästa KETCHUP!!!!!!!! Wooop wooop men nu börjar vi med extra engelska peace

5/11-12

8: svårigheter + mitt nya inköp för dagen :)

Jo mina svårigheter är att jag aldrig kan typ ta något riktigt seriöst och jag är väldigt irriterande på ett jobbigt sätt. Och jag har väldigt svårt för mig att veta ifall jag ska hålla mig undan så det är därför jag typ pratar med alla på samma sätt. Hos andra har jag svårt med när. Dom inte litar på mig eller kallar mig namn när jag har gjort bara en liten "dum" grej, t.ex ifall jag svarar på en fråga som är otroligt dum eller idiotiskt svar då HATAR jag när folk går runt och bah dumbass eller idiot till mig för det tar Jag åt mig och ifall jag gör något klumpigt så brukar dom ofta säga jävla klantarsel men då brukar jag ofta ta in det och hålla det kvar i tankarna hel dan och verkligen tro att jag är seriöst skadat i huvudet. Och jag mina andra svårigheter är att jag försöker för att nå mitt mål men allt är så oemotståndligt så det är jätte svårt för mig att kontrollera mina känslor och då säger dom
- det där är väl inte så svårt det är bara att sluta
Nej det är bara inte att sluta!!



Mitt inköp idag blev:
En parfym från H&M för 49 kr
En body splash från H&M för 19 kr
5-pack med trosor 99 kr
Örhängen från H&M för 49 kr
Ett skal från glitter 99 kr

7: självförtroende

Ja det här som alla tjatar på att man måste ha ett bra självförtroende för att må bra det är ett faktum. Det är bevisat att dom med mindre självförtroende mår sämre och jag är en av dom som inte har ett självförtroende alls, jag vet att jag är ful och äcklig och jag berömmer aldrig mig själv utan letar efter fel som finns och jag säger aldrig med stilt röst fan vad jag ser bra ut utan jag är jätte mycket för detaljer. T.ex ifall det blev fel sminkning på ett öga börjar jag hitta fel över allt håret, kroppen, vikten, ansiktet mm så mitt självförtroende är inte på topp. När jag går ut med snygga människor så brukar jag OFTA gå ner med blicken och inte visa ansiktet för jag vill inte att dom som tittar på mig ska få kvälvningar och spy...
Det är därför jag har en sån scene skräck för jag tror alla dömer mig på ett negativt sätt. Och jag vet att ingen gillar mig för jag är konstig att vara med och överviktig, som alla säger utsidan ger insidan en chans men med min utsida kommer aldrig jag få en chans.


Idag är det måndag och det är den sämsta dagen på hela veckan det är en sån lång dag och man mår alltid psykiskt dåligt på måndagar men men det är bara att ta sig igenom. Idag har jag på mig en grön Hoodie och ett par mörkblåa jeans bild kommer senare.


Igår bestämde jag mig!! Jag ska väga 60 innan jag slutar nian då det är 20 kilo på 6 månader! Det är väldigt mycket på sån kort tid men jag vill börja om på nytt på gymnasiet så det blir så!!! Jag ska kämpa som fan!!!!! Undrar hur det går...

6: pojkar

Ja nu har det blivit dax för ni att veta min syn på pojkar/killar...
Jag älskar dom samtidigt som jag hatar dom, älskar dom för att dom kan få en att bli så jävla lycklig samtidigt som dom gör ens liv hemskt men som man säger
You cant live with them and you cant live without them... Men jag är typ helt hundra på att jag aldrig kommer att få en kille. Antingen är jag för konstig eller för ful eller för TJOCK så mitt liv består av tankar och drömmar om dom men inget annars mitt kärleksliv är som en död persons blodflöde. Men jag har ju en typ av kille i mina drömmar som är
• badboy
• piercing i ögonbrynet
• hårdhänt men snäll
• MUSKULÖS!!!!
• är stolt över mig
• visar respekt
• vet vad han gör ;) if you know what i mean...
• vågar visa upp mig för sina kompisar!
• messar hela tiden
Jag vet att det är mycket krav men han finns där någonstans vet inte var men han finns där. Men jag kommer nog aldrig få en kille så jag kommer leva forever alone men 17 katter och pizza! Men men jag får väl leva med det!



Ridning idag:
Jag fick bebis Cornelia wooooooop wooooooop och det gick sådär för hon gick en lektionerna innan mig så hon va lite trött min älskling :) annars gick det bra, hon va väldigt spänd och skänkeldöv samtidigt som hon greppa bettet och det tog sin lilla tid innan hon släppte det :) men när hon gjorde det gick hon som en prima ballerina ;) vi tränade väldigt mycket på kontakt med munnen ( hästens mun) samt kontakt mellan hand och skänkel och det va jätte bra jag behövde en dos av kontakt idag. Och jag kände att det va bra övningar så helt en klar 7/10 på denna lektion ( Asso på mina prestationer ) så jag kunde h gjort bättre för mig men det blir att kötta som fan på söndag :))


Men nu ska jag sova så god natt

5: Ridning

Ja jag kan berätta hur mycket som helst om ridningen men det finns bara tre ord som beskriver det JAG ÄLSKAR DET! Jag vet inte varför men så fort man sitter på en häst rygg och slappnar av så försvinner all stress alla problem sorgen i kroppen bara försvinner för en timme. Och hästar är allt för mig jag kan inte leva utan dom, dom ger en slags trygghet åt mig då det är awesome!! Men jag kan inte rida ponny egentligen för jag är 15 kilo över Max vikten som är 65 Asso väger jag 80 och Jag är 164 lång och Max längden är 165 så jag måste börja rida stor häst men jag har ju min favorit ponny Cornelia som ÄR viktbärande och klarar av mig så det är så jävla skönt men jag måste ta tag i set här nu och sluta äta så mycket skit som jag gör...
Men jag älskar att hoppa mest för det känns som man har vingar och flyger över allt så otroligt skön känsla samt att man får värsta adrenalin kicken!!
Men jag rider på Järfälla Ridcenter och min Ridlärare heter Sussie och hon är jätte bra hon är snäll men ändå sträng så det är bra :) men det va nog allt viktigt

OBS! Jag har 2 sköthästar Darkella och Sackhina

4: dans

Ja jag dansar det verkar helt omöjligt på grund av min vikt men det för jag och jag själv tycker Jag är relativt duktig. Egoboost.se men iallafall jag går på en slags "linje" på Kulturskolan som heter kap 2 ( kulturskolans avancerande program ) nr 2 dårå det är mellan 15-21 och jag blev typ nyss intagen jag gick på kap 1 innan och innan det dansfördjupning så det tog mig 5 år att gå från första till sista, det tog sin tid men det va det värt!! Jag har tröttnat lite på dansen men jag ska gå hela året ut samt vårterminen ut så till gymnasiet så slutar jag och då blir det hårdträning på gymm :) det va typ allt ..,

Video med tinnis

3: vänner

Jag har tre absoluta bästa vänner som heter Isabel och Ina som går i min klass och är helt underbara men irriterande på samma gång och jag älskar dom över allt annat. Jag har även andra speciella vänner som heter Tin-Tin, Magdalena och Jennifer och det är mina stallet buds :) och jag har även en massa andra kompisar men det skulle ta så jävla lång tid att skriva så jag pallar inte.

Jag hoppar

Jag hoppar

Untitled Video

2: familj

Ja jag har en rätt stor familj så det kan ta ett tag att räkna upp alla så jag tar bara dom viktigaste
Kusiner:
Tomas tror han är 27 år inte säker iallafall.
Arash 22 år tror jag
Niklas 21 tror jag
Giv 20 tror jag
Rasmus 16 år och konstig
Oliver 11 år och skit sööt
Casper 1 år och 2 månader
Snart kommer en ny i november.
Mostrar:
Lena mamma till Niklas
Kerstin mamma till arash, giv och Tomas
Helena mamma till Rasmus, oliver, casper och den nya som kommer i november
Morföräldrar:
Gammelmormor 94 år
Mormor Gunnel
Farmor Solveig
Min morfar farfar är döda
Och sen har vi ju min morbror Mats och hans sambo Zandra, min mamma heter Katarina och min pappa heter Leif. Dom är inte tillsammans med andra. Mamma är gift med Torbjörn och pappa är förlovat med häxan Ruth. Torbjörn har även 2 andra döttrar som heter Emelie och Malin, Emelie är 18 och Malin 21, jag har mest kontakt med Emelie hon är som en syster till mig :). Jag känner inga på pappas sida men an har typ 4 bröder eller nått sånt jag träffa iallafall en av dom när jag va typ 4 men pappa har ingen kontakt med dom så det är därför jag inte känner dom.

Ja det va typ min familj...

OBS glöm inte att besöka muppryttarna.webblogg.se skit bra blogg

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus