ARKIV makeitreal.webblogg.se -

Godnatt

Jag ligger på Sara uppochner

Outfit video

Morgon/natt video kl 05:10

Kort god natt

Migrän

God natt världen

Min dag typ

Jag och Tin-Tin dansar eller nått?

Cinnamon challenge

Outfit video

Kommentar

Av John Ausonius
Vilket fotbollslag gillar du?
Svar: AIK

Såhär kan man oxå göra när man är ensam en lördag kväll haha

Video om dagen typ

Mys hemma med tinnis

Färgar mitt hår!!!!! Igen haha

Resultat av färgningen

Outfit video :)

Vlogg, eller nått ? Haha

Innan skolan lixom :D

Kommentar

Av anonym: Du ser smalare ut :) hur gåre med bantningen?

Svar: det går bra jag har gått ner 3 kg ungefär men det still in progress ;)

Lite om dagen :)

Dagens outfit

Gina jeans
Och en tröja från Åhléns

Alla lyssnar på den här låten nu!!!!!!!

Skit bra beat!!!

Outfit idag

Blåa stretch jeans (super flex)
Svart linne
Lila linne över det svarta
Svart tjocktröja

Blekning nr2

Skola

Ja nu sitter jag och väntar på att min lektion ska börja och jag har precis kommit hit efter vårdcentralen men det blir nog bra iallafall :) så nu ska jag snart ha svenska )

Vårdcentralen

Nu sitter man och väntar på att få komma in hos min husläkare och kolla mina finnar och huden osv. Det kommer nog bli bra och sen efter det här så blir det att köpa ännu mer blekning, wihoooo! Haha nej men nu ska jag vara social med syrran och mamma

Vi leker fjortis&emo 2008 (DRIV!!!!!!!!!)

Jag bleker mitt hår!!! OMG

Egopix

Mys med pappa och tittar på american idol säsong 12

Godnatt

Videoblogg hos issa

Godnatt video

På bussen

Ja nu är man på väg hem från skolan och det har varit skit tråk men det får ni höra mig babbla om senare :P men ni får inte glömma att ställa frågor till frågestunden som tar slutar på fredag 00:00 så det är dax att ställa så många frågor som helst! Antingen på kommentar eller på kik: Emmi97 eller kommentera någon av mina videos på videofy eller nått :P haha så ställ frågor folk :P

Här kommer lite bilder från idag

Kimstore.blogg.se

Alla går in på kimstore.blogg.se eller kimstore.se och kolla in deras sjukt snygga kläder, jag är med om att tävla för ett present kort på 300 kr och jag tycker att ni ska gå in på hennes blogg och anmäla er nu till tävlingen Puss

Prat om dagen och lite om dansen

Frågestund och prat om dagen

Dans

Ja nu startar dansen igen så det är awesome och just nu så är jag på väg dit och lyssnar på musik såklart och sen när jag kommer hem blir det typ kvälls mys på en tisdag så det är ovanligt men Nice haha 👍

Bilden som kommer är när jag sitter på bussen i min stora fjällis och ett pannband :)

Kemi...

Skola suger!!!!!!

Nu sitter jag hos skolsyster med ina och isabel och typ chillar, ja och jag ville bara uppdatera lite och säga att imorgon kl 00:00 den 16/1 börjar äntligen den efterfrågade FRÅGESTUNDEN!!!! Wooooop wooop så den 16/1 kl 00:00 börjar den då är det bara att kommentera antingen en fråga på bloggen eller videofy eller kik eller Facebook vad ni nu tycker är bäst att fråga mig saker på :) det kommer ett videoinlägg senare när jag berättar mer detaljer :) OBS: den slutar den 19/1 kl 00:00 så den håller på i ca 3 dagar och jag svarar på alla frågor på lördag kvällen :)

Det va allt för nu så får ni ha en skit bra dag

Hem snart

Nu sitter jag på 117 påväg hem och jag kommer överraska mamma med 2 st cola light så hon får något att dricka som inte är vatten :) happy face :)
Dagens låt är: Battle scars med lupe fiasco och den är sjukt bra!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3956377/images/2013/pic_50f41cf49606ee67586e3e9d.jpg" class="image">

Ska jag eller inte ?

Ska jag eller inte?

Historia :(

Ja nu har jag precis haft gympa och vi hade styrka och kondition och det va bajs jobbigt och jag känner att det bränner som fan i bröstmusklerna av alla armhävningar. Och ni sitter jag på historia lektion och vi har om typ "mellan två krig" så det suger så jävla hårt men, men vad ska man göra... Efter det här har vi svenska och då ska vi spela upp Hamlet och våran grupp har inte änns börjat träna än hahaha så det kommer gå bra (eller inte). Nej men nu ska jag försöka koncentrera mig

God natt

Tjenixen idag fick jag rida Pinnochio och det gick sådär hade velat att han va pigg och jag fick ta tillbaka honom men det va tvärt om idag, idag va han seg som tusan men riktigt fin annars. Vi gjorde skänkelvikningar och bara rida igenom alla hästar en mjuk start helt enkelt och om jag ska ge ett betyg till det här ridpasset mellan 1-10 blir det nog en 7a och så. Pinnen som vi kallar honom är född 93 så han e en gammal gubbe och han vet vad han håller på med så skänkelvikningarna gick som smort så det va det bästa med ridpasset . Jag red barbacka (utan sadel) för att jag skulle komma runt hans tjocka mage med mina ben och verkligen hålla om :)

Imorgon är det måndag usch och blääääääää!!!!

Igår kväll

Ja igår så va det en massa folk hemma hos oss det va Elin, Samuel, Ebba min syster Malin och hennes pojkvän. När Elin och hennes barn hare gått så kom Tin-Tin hem till mig och vi åt fruktsallad med smält mörk chocklad på. Sen vid 22:30 tiden så åkte jag och hon hem till henne för jag skulle sova där och bi gick typ och la oss vid 23:45 eller nått. 👍

Videoblogg i stallet!!!!!

Tinnis!!!

Ja min lilla sockerpulla kommer hit snart och vi ska bajsa i kors :) ❤

117

Nu är jag på väg hem och sitter på buss 117 mot Spånga så jag är hemma om typ 15 min så det är Nice men idag va det öppet hus på Kulturskolan och det va där jag dansade först på Östermalm där vi gjorde impro och sen en koreografi när vi va klara med den va kl typ 12:30 så vi åka direkt till Mariebergsgatan (där ligger en annan kulturskola) och där fick vi mackor till lunch. Sen gick vi ner till omklädesrummen och bytte om, när vi hade gjort det så värmde vi upp igen och sen blev det ner till scenen och kötta gärnet och få gjorde vi ett impro stycke sen en koreografi igen. Det va rätt mycket folk så det va Nice, det va så sjukt snygga killar i publiken och självklart så åkte min j***a tröja upp så man såg hela skiten hela tiden men aja hahah. Det va en trevlig för&eftermiddag så hörs vi senare :)

Tjenixen på morgonkvisten

Hej nu sitter jag i bilen påväg till Östermalm för att dansa och visa en workshop. Sen i eftermiddag blir det föreställning tror jag men vi får höras då och det är modern dans och jazz :)

Kommentar

Av anonym: Hur mycket får du i vecko-peng?

Tar du mer mat än Johan Holappa i din klass?

Svar: jag får inte veckopeng utan jag får mitt barnbidrag och jag vet inte hur mycket han äter så jag vet inte antagligen inte för jag äter i knytnäves för Asso två knytnävar sallad och en knytnäve kolhydrater och sen en handflata med kött/fisk/fågel och jag har mindre händer än han så antagligen äter jag mindre än han! Och vrf bryr du dig?



Nu är jag hemma och har ätit förrätt och snart blir det varmrätt på våran efter "nyårsafton" och det är jag,mamma,Torbjörn,Elin,Ebba och Samuel så det är jätte mysigt :)

På väg till Hammarby Sjöstad

Nu sitter jag på tvärbanan med Matilda, Nora och Emma och är på väg till Hammarby Sjöstad för att titta på södra latins dansföreställning (genrepet) och där ska vi träffa resten av dansgruppen och danslärarna och det ska bli skit kul!!
Jag uppdaterar när jag är på väg hem oxå puss !!

PS: den bilden som kommer det är den röda hårfärgen som jag ska försöka få och visst är den fin!!

Lunch usch!

Nu är det lunch och det blev biff med paprikasås men ris och det va skit äckligt! Men man får stå ut... Tar ett äpple istället så blir det bra :)

Kommentar + historia bajs!

Av anonym: Inte för att det har med inlägget att göra men du är jättebra och fin! Så tappa inte ditt självförtroende på grund av vad andra tycker.

Svar : tack det betyder väldigt mycket att jag har stöd och du är oxå skit bra !

Nu har jag historia i skolan och det suger! Vi pratar om vad vi ska föra hela vårterminen och vi ska ha 2 prov, kill me now!!!

Nationella prov prat om dagen

Skola...

Nu sitter jag på bussen till skolan och jag är otroligt motiverad från igår så jag ska verkligen försöka koncentrera mig och lära mig och försöka göra det så intressant som möjligt i huvudet :) så ha en bra dg och va snälla mot varandra :P

OBS: bilden är från igår, dagens outfit kommer efter skolan :) 👍

Videoblogg om dagen (snabb sammanfattning)

Godnatt

Imorgon är det skoldax igen efter 3 veckors ledighet och det kommer bli skit!! Men jag har någonting att se fram emot för jag kommer gå tidigt från skolan och åka till Västerås med mamma,pappa och Tin-Tin och kolla gymnasium (Västerås ridgymnasium). Men det ska bli kul att träffa alla igen :) men inte alla... Men iallafall så ska jag knyta mig nu så jag kommer upp imorgon :) 👍

Frågestund? Ska jag eller inte?

Kommentar + godnatt

Av: luimoz
Du säger själv att du har mkt finnar. Tänkt på att smink är den största orsaken till att man får finnar. Då speiciellt foundation och consealer som täpper igen porerna. Ett råd jag fick på ansiktsbehandling är att använda ett löst mineralpuder. Då tar man först fingret och duttar det ner i pudret och sen på finnarna som ett täckstift. Efter det tar man en puderborste och puder över hela ansiktet som man jobbar in. Täcker som foundation. Fungerar super för mig. Jag använder Bare Minerals, dyrt men värt för att slippa alla finnar

Svar: tack för rådet, funderar på att prova det när jag får barnbidraget :)

Nu ska jag sova och imorgon blir det att göra sig beredd på sista terminen i grundskolan så det blir en massa rengöringsritualer och verkligen skrubba bort allt smuts så man är ren och redo :) samt att välja kläder och så.

Jag har en fråga, jag undrar om ni vill att jag ska ha en frågestund på bloggen när det är frittfram med alla slags frågor ni kan ha i huvudet. Låter det som en bra idé eller? Skriv gärna en kommentar om ni vill att jag ska ha det.

Ha en jätte bra sovtur så hörs vi när solen är framme :)

Visar mitt hus mitt rum

Sry men det är lite stökigt

Jan. 07, 2013

Jag nådde målet för månaden 👍

Ja nu har jag varit hos dietisten och jag nådde målet att komma till 77 kg så nu har vi tagit ett nytt mål och det är 75kg till den 21 februari :) fan det ska jag klara!!!

Kommentar: av nja: Hade varit nyttigare om du skippade chockladen!

Svar: aa men jag ville unna mig lite :P haha

Kommentar + dietist

Av anonym: kan inte du göra en sminkvideo och en när du fixar ditt hår ??

Svar: jag gjorde nyss en sminkvideo och den är i tre delar men alla är uppe på bloggen och jag tänkte göra en hårvideo i morgon för då ska jag sätta upp mitt hår och då kan jag visa hur jag gör osv. Tack för att du kommenterar och ger mig tips på vad jag ska göra för videos 👍

Nu är jag på väg till dietisten för att se om jag har gått ner 2 kg och väger 77 så vi får hoppas, så håll tummarna. Jag uppdaterar när jag är på väg hem sen :)

Sminkvideo del3

Sminkvideo del2

Sminkvideo del1

Skriv vad jag ska göra!

Vi visar våra favorit plagg från min garderob

Nyttigt alternativ

Frusna bär, melon och mörk choklad

Kommentera vad jag ska göra :)

Snälla kommentera!

Snälla kommentera vad jag ska skriva eller göra videos på!

Favorit produkterna från Tin-Tins skåp

Vi visar Tin-Tins bästa parfymer

Visar Tin-Tins och mina favorit plagg från hennes garderob

Myser

Just nu ligger jag i soffan hos Tin-Tin och tittar på film och vi har det jätte mysigt ( jag, Tin-Tin och hennes lillebror melwin), filmen heter where the wild once are typ och så :)

Lagom normal?

Kommentera

Jag skulle vilja att ni kommenterade vad ni vill att jag ska skriva om osv :) 👍

Uppdatering på morgonkvisten

Inköp från idag :)

Blåa flex jeans från, bik bok 299kr
Lila/röd tjocktröja, Gina tricot 99kr
Svart långärmad, Gina tricot 49kr
Vita sovShorts, Gina tricot 29kr
Orange t-shirt med ett dödskalle tryck, Carlings (kommer inte ihåg hur mycket det kosta)
Grå/vit långärmad med tryck, Carlings 99kr
6 nagellack från bikbok och det va 39 kr för 2 så det blev typ 100 kr
Grön/blå mössa, Carlings 49kr
Grönt iPhone skal 79kr
5 nagellack från

Videoblogg

Videoblogg om dagen

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus