ARKIV makeitreal.webblogg.se -

Gott nytt år folk ;)

2:a dagen på julhyrningen

Idag va andra dagen på julhyrningen och det gick sådär jag va lite ofokuserad och hungrig för jag åt Inge frukost så jag va lite yr och inte helt vaken men Cornelia va jätte fin och hon tyckte om att springa iallafall :), och på slutet tyckte hon att det inte va så roligt att sluta springa utan det va roligt att Springa runt, runt i ridhuset haha. Men stundtals va hon jätte fin och stadig :).

Idag är det nyårsafton och jag ska nog vara hemma och grilla med mamma och Torbjörn samt Elin :) jag hoppas att det blir ett bra åt och här är mina nyårslöften inom Ridning och allmänt:
- få hästen att bli mjuk och stadig i alla gångarter
- kunna sitta ner och inte skumpa runt som en jävla apa på en soppkartong
- bli självsäker i mig själv? Eller vad man nu säger ;)
- gå ner i vikt
- och sista: få bra betyg i skolan

Ja nu har ni mina nyårslöften och jag kan nog inte göra alla men jag ska försöka :)

Här kommer några bilder från nyss jag tog dom för typ 5 min sen (ca 13:30)
OBS!!! Jag är utan smink :(

Hemma hos mormor :)

Hej alla just nu är jag hemma hos min vackra mormor och vi blev bjudna på mat, det blev laxgratäng med potatis så JÄVLA GOTT!!!! Och nu sitter vi och pratar allmänt :)

Ps: vi provade göra egen glass i våran glassmaskin igår men det blev bara en smörja så vi ska prova igen ikväll så jag uppdaterar hur det blir :)

OBS! nu kommer en äcklig bild på en sönder äten fågel ;)

1:a dagen på julhyrningen

Idag så va det hyrning på finaste Cornelia och det blev i början så red jag fram med sadel och efter första galoppen så kände jag att det gick bra och lugnt så jag red barbacka resten av hyrningen och sen typ den sista 15 minuterna så tog jag på sadeln igen och red av henne lite lugnt. Efter vi red så tog vi (vi= jag, jennan och Tin-Tin) av sadlarna och fotade och här kommer bilderna:

Träningsutrustning

Hej alla där ute :)
Idag så kom mamma med beskedet att vi ska skaffat ett löpband och en annan slags maskin som tränar mage,rygg och armar så det är skit bra samt att vi har gjort upp en "matplan". Asso hur vi ska tänka på maten osv... Och jag är verkligen uppspelt för att se om det här hjälper så vi får hålla tummarna ;)

Ps jag ska åka till Grekland den 17-25 juli och sen Turkiet den 5-17 augusti så jävla Nice + Ridläger mellan den 26 juni till den 3 juli :) 👍👍👍❤

Videoblogg om dagen och fryser...

Stall :)

Nu är jag i Spånga och väntar på att pendeln ska komma så jag kan åka till stallet och titta på när Tin-Tin ska tävla och kanske hjälpa till lite för att få humöret uppe och lite motion. Ha en bra dag och va snälla mot varandra puss

Natt video

Weird video...

Schooping med bästa Tin-Tin idag (27/11)

Flex jeans från bikbok 250 kr
Svarta tights H&M
Rosa långärmad med silvrig dödskalle H&M 100 kr
Svart bh 100kr H&M
String 3-pack H&M 79kr
Svarta trosor 49kr H&M
Vit grön tröja H&M 100kr
Beige Hoodie carlings 99 kr
Vit bh 50 kr Lindex
Vit Hoodie Manhattan 199 kr

Videoblogg

Osminkad cheyyyy, usch...

God natt bloggläsare (om det är någon som läser... ;) )

Idag va jag hos min farmor och fira lite jul, det va sjukt mysigt och jag fick hela 1000 kr av farmor och pappa/Ruth så freaking awesome!!! Men vi åt mat och jag chilla framför tv typ. Sen så åkte jag hem till pappa och jag ska sova här inatt så åker jag hem till mamma imorgon kväll :P vi satte oss framför tv bara och jag tittade på Victoria secret reprisen på tv. Asso så sjukt sexiga underkläder jag döööööör... Fast tjejerna är för smala enligt min åsikt ;) aja nu ska jag sova så god natt så hörs vi imorgon :) pöööös!!!

Sjukhus :(

Nu har jag varit på st:Görans sjukhus för att hälsa på min mormor som åkte in akut med ambulans kl 00:32 för att hon hade ont i bröstet i vilande tillstånd. Dom misstänker en hjärtinfarkt, hon har även ett lågt kalium värde. Men hon blir nog släppt och får åka hem idag, wihoooo. Älskar dig mormor :)

Julklappar:) wihoooo

Piercing:
1, fick av Tin-Tin
2, fick av Tin-Tin
3, fick av syrran (Emelie) och hennes sambo Ludvig
4, fick oxå av syrran
Nagelglitter från syrran
Halsband av kusinerna (Rasmus, oliver, Manda, casper)
Rakhyvel av mig själv
Gör egna ljus i olika färger av mormor + 500 kr
Prinsess veckar klocka av mamma
En bok (andra boken i en serie) av gammelmormor + 150 kr

Det blev en härlig julafton med massa mat och klappar. Imorgon ska jag till farmor med pappa då det blir så otroligt skönt att få träffa älskade farmor :)

2 kommentarer

1: av Bella: Hejar på dig!
Försök se till att ni inte har onyttiga saker hemma, tex som kakor, läsk, glass osv. Är det svårare att få tag på så låter man oftast bli. Stå på dig och va stark. Det kommer bli jobbigt, va beredd på det och ge dig faan på att klara det. Va stark.

Svar: aa det är precis det vi ska börja med men det som är svårast är när man är i skolan och mina kompisar går och köper något då köper man oxå men jag ska även sluta ta med pengar till skolan :) tack så mycket för ditt stöd det betyder mycket, pöss på dig 😘


2: av anonym: lycka till <3 själv bantar jag också så jag förstår hur svårt det är :P

Svar: bra för dig :) och det känns bra med någon som förstår som kan hjälpa mig att bli guidad i rätt väg :) och om du behöver hjälp någon gång är det bara att kommentera eller skriva till mig på Facebook :) hoppas att du når ditt mål och berätta gärna hur det går och om du lyckas :) pöss på dig med ;)

Kommentar + god jul allihopa 👍👍

Av Ste- på inlägget irriterad: Jaha ja. Men om du resonerar som du gör. Varför har du ingen kille då? Ingen vill vara ihop med en kossa.

Svar: ja men det fattar väl jag oxå, men jag tror att det är ganska få som vill ha en tjej som man ser skelettet på heller.

GOD JUL ALLIHOPA!!!!
Ja nu är det julafton och det är fett Nice jaoooo även fast jag hatar jul och allting om det så älskar jag att göra folk glada och då tycker jag om att ge julklappar men inte att få, det är helt onödigt men iallafall. Det är nog det ända jag "tycker" om, om julen allt annat är hemskt. Maten usch och att alla är så otroligt glada hela tiden är fett irriterande och stämningen är bara awkward och sen är det vinter samtidigt det kan ju bara inte bli värre. Det hade varit så jävla bra om julen va på sommaren det hade förbättrat julen till en helt okej firelse då. Men aja sånt är livet iallafall, jag,mamma och Torbjörn har kommit överens att vi kan inte leva så här längre, vi kan inte se ut så här vi måste ändra på saker så efter jul (på nyår) då jävlar annama då börjar rå bantningen! Jag ska fan väga 70 kg innan gymnasiet börjar!!!! Nu är det allvar och jag ska verkligen försöka allt vad jag har att inte äta onödiga grejer men jag måste ha stöd.

God jul på er alla och jag hoppas ni får en härlig julafton :)

Videoblogg om olika saker :P

Random video om dagen

Videorape av tin-tin! Emmi vet inte hur man sätter på en bh

Video, HAHAHA....

Lunchrast prat om konstiga grejer

Försov mig...

Ja som rubriken säger så försov jag mig ich jag försov mig till hela kl 09:00 och bussen till skolan gick 09:07 så jag skulle aldrig hinna så jag bestämde mig för att ditcha skolan och komma till lunchen, idag har jag på mig:
Mörkblåa jeans
Dödskalle tröja/linne
En beige kavaj.
Och sen uppsatt i en toffs ganska högt upp. Bild kommer senare :P

Så jag ska gå på bussen vid 10:55 👍❤

IRRITERAD!!!!!!

Asso jag hatar när smala människor säger att dom är feta och vill banta för när dom säger det känner jag mig som värsta sumobrottaren och det är så hemskt att dom tänker så om dom själva och jag blir så jävla ledsen att dom tänker så om sig själva för alla är vackra som dom är och dom behöver inte ändra på sig själva bara för att det är "snyggt" att vara pinnsmal och man ska bara vara skinn och ben och inga muskler bara ben. Det är inte änns snyggt det som är snyggt enligt mig är hull och kurvor och när jag menar kurvig menar jag inte smal midja och plattmage samt stora bröst och världens röv utan det jag menar med kurvor är att man ska ha midja och höfter och muskler på benen och fett på kroppen!

Godnatt världen!!

2 ridpass, Darkella och Pinocchio

Idag så hade vi Ridning kl 09:00 och då fick jag min sköthäst Darkella och det gick sådär måste rida henne mer för att hitta hennes knappar men hon e helt underbar!!. Sen så red jag igen kl 14:30 och då skulle deras grupp va Caprill och då fick jag rida ensam i stora ridhuset och på det här ridpasset fick jag Pinocchio och han är så fin men busig och seg på samma gång ;) men det va fett Nice och chill så jävla sköööönt!!!!

Imorgon är det sista måndagen i skolan för terminen och det är så jävla awesome jag längtar som fan tills fredag då det är avslutning.
Hörs senare peace...

Nu är det dax att sova men ska upp om 3 timmar och 45 min och rida wooooop wooop

Ja nu ligger man i sängen med Tin-Tin och ska sova fan va Nice Asso och kl är 03:14 och vi ska gå upp igen kl 07:00 så det blir en liten sov tur Haha aja det är det fan värt ;) god natt världen :P

Hata snöväder AJ

Kommentar

Av anonym: Du är fin som du är Emmi! Skit i alla haters!

Svar: aa det låter som en bra idé jag ska försöka och tack puss !!

Utgång med Tin-Tin!!

Ja nu ska jag och Tin-Tin till Vällingby och kolla kläder till henne:) hoppas vi hittar något fint sen efter det ska vi hem till mig och hämta ridkläder för jag ska nog slagga här i natt oxå.
Puss och ha en bra dag ;)

Min och Tin-Tins skrattblogg

Skola...

Det är fredag idag och jag är i skolan sen i tisdags och jag är fortfarande sjuk men jag pallade mig hit ändå. Idag ska jag till stan efter skolan sen ska jag sova hos Tin-Tin och på lördag är det partaj (NOT) sen söndag Ridning :P Så ha en bra dag så lägger jag antingen upp en video ikväll eller skriver så det bli uppdates redo ;) 😜❤

Min och @saghe's video i skolan

Kommentar

Från anonym: Är lång och hur mycket väger du? :

Svar: jag e 163 lång och jag väger runt 75 kg och ja jag är överviktig men jag försöker gå ner ( det behövs inga onödiga elaka kommentarer till detta inlägget)

Kommentar

Från Linn:
1:Oskuld?
2: Var det skönt att ha sex? (Om du nu inte är oskuld)

3: Blivit slickad / pullad?
4: Är du kär i nån?
5: Gillar du nån i din klass / pararellklass?

Puss <3

Svar:
1: nej
2: det beror på...
3: ...
4: nej
5: NEJ!!! Verkligen inte

Svar

På fredag kommer jag svara på alla frågor :) ❤

FRÅGESTUND !!!!!!!

Kom med en massa frågor wooop wooop så jävla roligt!!! Det kan vara vilken fråga som helst jag lovar att svara helt ärligt och det finns inga dåliga frågor så använd fantasin :)

Kommentar

Från Darkella: Stämmer det att du har cameltoe? Går rykten om det.

Svar: det spelar väl ingen roll och varför bryr du dig egentligen har du inget annat för dig än att sitta och kommentera/fråga dumma frågor som jag ändå inte kommer svara på!

Videoblogg om dagen ont i halsen

Grattis @tinnis och lite gnäll

God natt och halsont :(

Nu är det dax att sova så jävla skönt att äntligen komma i säng även fast klockan bara är 21:25 så är det skönt att få ligga och slappna av ;). Jag har så fruktansvärt ont i halsen just nu, det gör ont när jag andas, äter, sväljer, och pratar och jag ska självklart bli sjuk nu när jag har rep imorgon i 2 timmar för lucia och sen på torsdag lucia hela dagen (ska gå fyra tåg och det är typ 12-14 låtar i varje) sen efter det så ska jag, Nora och Matilda till stads huset för att dansa där och sjunga en låt tillsammans med det lucia tåget så jag behöver använda rösten fett mycket och det är dåligt!! Och på allt det så hostar jag mycket och det gör ännu ondare. Nej nu ska jag sluta gnälla och säga god natt vi hörs imorgon

Videoblogg om dagen Samt lördag och söndags

Mot skolan...

Nu sitter man på bussen och åker till skolan, jävla bajs hatar att gå till skolan men vad ska man göra man måste ju. Aja men efter skolan blir det fett Nice iallafall för då ska jag,Isabel,Ina och. Tin-Tin dra till Vällingby för lite shopping mm . Men nu blire skola haha

Kommentar:

Av anonym: Vad skulle du göra om du fick reda på att en tjej i din närhet vill ta livet av sig? Vad skulle du göra om du fick reda på att hon skär sig, att hon svälter och spyr upp?

Svar: jag skulle göra allt i min kraft att hjälpa henne/han och leda henne/han till hjälp och jag skulle stötta hen till tusen. Det skulle vara hemskt om något sånt hände och jag skulle först kolla om det väckte tecken på att hen gjorde något sen skulle jag konfrontera hen och fråga om allt va bra och få hen att lita på mig så Hen kan säga och hitta förtroende i mig att berätta vad som är fel och hur hen egentligen mår. Sen skulle jag försöka få den att söka hjälp hos en vuxen eller en psykolog samt hälsoläkare och hålla deras hand hela vägen, om hen inte vill så ska jag själv hjälpa hen men om det inte fanns något jag kunde göra då skulle jag gå till en den närmaste vuxen som vet och kan förstå min kompis situation och jag skulle aldrig lämna hens sida!

Videoblogg innan skolan

ASS bra!!!!

Från anonym: Hej tjejen! Tänkte bara säga att du är sjukt fin som du är. Skaka av dig alla dåliga kommentarer och håll huvudet högt. Låt inte folk dömma dig efter ditt utseende. Alla är vackra på sitt sätt. Smile too the haters. Go girl!!

Tack så jätte mycket det betyder mycket att du skriver det och det är ett ideal som jag försöker förstärka att alla är verkligen vackra på sina sätt och det spelar ingen roll hur man ser ut det är insidan som gör utsidan fin för om man har en bra personlighet och en glädje så strålar den igen och ger ansiktet en sorts lyster som är en jätte fin egenskap hos varje person. Du är vacker och glöm aldrig det!! Puss :)

Rolig kommentar!

Från Tess och jag stavar Emmi men typ alla gör fel så men tack för att du kommer med en rolig kommentar, jag ska försöka svara på dina frågor så du blir nöjd med svaren :)

Hur funkar det i skolan för dig?
Det går just nu bra det är bara väldigt stressigt.
Bra betyg? Jag har medelmåttiga betyg inte dom bästa men inte dom sämsta heller
Tränar du? Jag det gör jag dans 3 dagar i veckan i 1,5 h (tsm 4,5 h) och jag rider i timme varje vecka.
Gymmar med kompisar eller så? Nej inte för tillfället men till våren ska nog jag och min kompis börja gymma
Favvokompis? Jag har 2 st faktiskt, Isabel och Ina
Dricker du? Jag har gjort ja, det är inget jag brukar göra :)

Går du på fester? Nja har inte tid typ har massa plugg och det finns typ inga roliga fester att gå till det finns typ 2 varianter, 1) disco man dansar och dricker läsk, 2) man super ner sig totalt och jag skulle vilja gå på någon mittemellan men jag har inte hittat några bra än :P
Oskuld? Nej
Bh-strl? Det borde jag nog inte svara på, på internet ;)
Röker du? Nej
Favvomat? Köttbullar med makaroner och ketchup
Favoritämne i skolan? Engelska

Skulle vara kul om du svara. :) <3

Hoppas du fick dom svaren du ville :)

Min dag har varit lite kaos det va snöstorm hela dagen så det va lite svårt att komma ifrån skolan. Jag gick i skolan från 08:00-17:10 idag för vi hade lucia rep på kören så vi drog över tiden :) men efter skolan så satt jag och Ina kvar i skolan i typ 30 min för att vi missa bussen hem till henne (typiskt) sen så drog vi ut och åkte lite i en mini backe i skolan och det gjorde så vi missa andra bussen (typiskt) . Men när vi äntligen sitter på en buss så har den fastnat och kommer inte ut Asso det är så min tur att fasta mitt i Brommaplans busstrafik. Men jag och Ina hem till henne tillslut och då gjorde vi klart ett engelska projekt som vi ska redovisa på fredag :). Och jag fick favorit maten till middag wooop woooop!!! Så jävla gott!! Och den här veckan är det önskvecka i skolan så det blev handburgare i skolan mums!!. Isabel va hemma idag för hon va sjuk stackaren... Men iallafall mamma och Torbjörn kom och hämtade mig och nu är jag hemma och ligger i sängen och ska sova även fast klockan bara är tio över nio så vill jag kunna komma upp imorgon och inte vara allt för trött :).
Veckoplanen:
Torsdag: skola, dans
Fredag:skola, Vällingby med Ina, Tin-Tin och Isabel då blir det lite shopping :)
Lördag: hopptävling med antingen Darkella, Cornelia eller någon annan rolig :)
Söndag: rep för stadshusen i Hammarbysjöstad och då missar jag ridningen :( men får rida igen nästa vecka istället :P

Asso det är jätte roligt när det kommer frågor och roliga/konstiga kommentarer, och om ni vill att jag ska göra någon speciellt typ dagens outfit eller dagens makeup samt vad ni vill att jag ska göra för videobloggar om typ mina favorit plagg eller produkter mm. Så är det bara att säga till (kommentera bloggen) eller skicka ett mejl på Facebook: Emmi Liljegren eller via mejl: parad97@hotmail.com.

PS: följ mig på instagram: Emmzie97!!! Jag följer tillbaka om du är snäll ;)

Ketchup låten!!!!

Kommentar

Av Darkella
Är det många som retar / mobbar dig i skolan?

Svar: igen!!

Kommentar:

Anonym: Jag pratar inte om en skinkmacka.. Jag pratar om "min och inas videoblogg" den där du stolt visar vad du äter och sen säger att du vill gå ner. Ditt liv men ville bara ge ett tips..

Jaha men då va det fredagsmys och tack för att du bryr dig vem du nu e :) 👍

Kommentar

Från anonym: Så du säger chips, godis och läsk är din frukost? Då är det fel måltider du äter.

Nej i min video säger jag och visar att jag äter en skinkmacka! Du kan se skälv i min morgon video !!

Kommentar

Från anonym: Om du nu vill gå ner lite, skippa allt de du nu visade i den här videon.. Och hur kan du klaga på att killar dömer utseende när du sen säger att du behöver snygga killar..?

Svar: så du tycker jag ska skippa frukosten? Men för att gå ner ska man äta 5-6 ggr per dag i små mängder

Morgon video

Kommentar

Från simzar: äta är du bra på.
Svar: Asso varför sånna onödiga kommentarer om ni ska kommentera kan det ju vara snälla kommentarer eller roliga snälla frågor!

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus